Direct naar inhoud

Dacom, pionier in Agro-ICT

Wij geven boeren inzicht in data over hun teelt en percelen. Zo maken onze klanten dagelijks betere teeltbeslissingen.

Maak account

Probeer 30 dagen gratis. Heb je al een account? Log in

dacom illustration
dacom illustration
CropX Agronomic Farm Management System
CropX heeft sinds 2021 Dacom overgenomen, waardoor we de agronomische kennis van Dacom kunnen combineren met de geavanceerde analytics en machine learning in het CropX-platform. Met CropX hebben telers toegang tot een gebruiksvriendelijk platform waarin landbouwgegevens van verschillende bronnen worden samengebracht. Onze tool verzamelt gegevens vanuit de bodem tot de lucht, zodat telers nauwkeurige besluitvorming kunnen doen op basis van actuele informatie. Dit leidt tot hogere opbrengsten en minimaliseert de impact op het milieu. Ons toegewijde ondersteuningsteam staat altijd klaar om telers te helpen, ongeacht hun kennis van agronomie of technologie. Bezoek de CropX-website voor meer informatie.

Dagelijks vertrouwen 26.123 boerderijen op Dacom

Gemaakt voor akkerbouwers, loonwerkers en agribusiness.

14 jaar klant
jan-tamminga.jpg
JAN TAMMINGA - LOONWERKER

Niet meer op gevoel, maar met exacte data.

5 jaar klant
berend-jansema.jpg
BEREND JANSEMA - BOER

Ik ervaar Cloudfarm als toegankelijk en gebruiksvriendelijk. U kunt in een paar klikken een taakkaart maken.

2 jaar klant
daniel-castermans.jpg
DANIEL CASTERMANS - GRENSBOER IN 3 LANDEN

Het zijn de kleine dingen die het werken met de software zo leuk maken.

Dacom groeit met je bedrijf mee

Ontdek alles over percelen. Of maak je eigen Dacom Boerderij voor meer datagedreven diensten. Er is altijd een geschikt product voor jouw situatie.

Schermafbeelding 2021-08-31 om 14.24 1.jpg
BOER&BUNDER

Alles over percelen

Ons meest simpele product. Je vind er alles over percelen. Van de beteelbare oppervlakte, gewasrotatie, hoogte-indeling, verdeling van grondsoort tot groei van gewassen. Of vind geschikte grond voor huurland of koop. Door je eigen Dacom Boerderij aan te maken zorgen we dat al deze gegevens beschikbaar zijn voor je actuele bouwplan. En met lijstjes deel je deze gegevens eenvoudig op socials of met andere contacten. Zero input, max output. Dat is onze visie.

DSC04088.JPG
DACOM BOERDERIJ

Voor telers en loonwerkers

Met je eigen Dacom Boerderij krijg je nog meer inzicht in de data van je teelt en percelen. Wij proberen de dataverzameling daarbij zo makkelijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan teeltregistratie op je mobiel, het gebruik van koppelingen, sensoren of automatische gewaswaarnemingen. Op basis van deze gegevens helpen we je met praktische adviezen. Dit zorgt voor een hogere teeltopbrengst met lagere kosten.

flore-vanhemmens.jpg
FARMLOOK

Beter inzicht in teeltgegevens en groei van gewassen voor agribusiness partijen

Maak jouw agribusiness datagedreven en zet in op data-uitwisseling met telers. FarmLook is speciaal gemaakt voor de voedselverwerkende industrie, leveranciers en adviseurs die wereldwijd opereren en willen werken met gestandaardiseerde gegevens. Door perceelsinformatie, teelt- en klimaatgegevens centraal te verzamelen krijg je beter inzicht in de teelt, kosten, opbrengst en traceerbaarheid van gewassen.

Probeer onze producten 30 dagen gratis

Wil je alles weten over onze producten en mogelijkheden? Harmen kan je er alles over vertellen. Stel je vraag of bel 088 322 6600.

Maak account

Probeer 30 dagen gratis. Heb je al een account? Log in