Wijzigen van wachtwoord en/of emailadres

In dit artikel krijg je uitleg over het wijzigen van je wachtwoord en emailadres.

Het is zeer eenvoudig om je wachtwoord te wijzigen, of opnieuw op te vragen als je deze vergeten bent.

Wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord bent vergeten, dan kun je deze eenvoudig opnieuw aanvragen. Dit doe je door bij de inlogpagina, op ‘Wachtwoord vergeten’ te klikken. Je ontvangt dan een email op het door  jou opgegeven mailadres met instructies.

wachtwoord vergeten dacom

Wachtwoord wijzigen

Het wijzigen van je wachtwoord doe je in het account bij Instellingen>Account>Beveiliging. Vul hier je oude wachtwoord in en kies een nieuw wachtwoord.

wijzigen van het wachtwoord

Emailadres wijzigen

Je emailadres is ook je gebruikersnaam, mocht je deze willen wijzigen dan kun je dit in doen in je account. Wij raden het niet aan om dit te vaak te doen. Mocht dit niet lukken en je wilt toch graag je gebruikersnaam/emailadres wijzigen. Neem dan contact met ons op.

email adres wijzigen