Nieuws
home » Winnaar PotatoEurope actie
11 oktober 2017

Winnaar PotatoEurope actie

Frits Broekman van Landbouwbedrijf Spaldrop is de gelukkige winnaar van onze PotatoEurope actie. Hiermee ontvangt het bedrijf een jaar lang gratis teeltregistratie en begeleiding van onze teeltadviseurs. Namens het hele Dacom team, van harte gefeliciteerd!

 

winnaar_potatoeurope

Sneak preview kaartlagen Boer&Bunder 2.0

Het vernieuwde Boer&Bunder gaat binnenkort live. Een frisse look & feel, veel nieuwe kaartlagen en features. Hierbij alvast een sneak preview van de kaartlagen te bekijken per perceel en over alle percelen in Nederland heen. Blijf ons de komende periode volgen via social media voor meer!

Agroconnect

Met onze Agroconnect-app kun je eenvoudig gegevens uitwisselen met externe partijen die EDI-Teelt ondersteunen zoals Suiker Unie, AVEBE en Nedato. De lijst is niet nieuw, maar wel uitgebreid! De partijen die we hebben toegevoegd zijn: Vogelaar Vredehof, Van Meir Onions & Potatoes, Heemels Agro, Veco en Bakker Barendrecht.

Zien we jullie op de Agritechnica?

Van 12 tot en met 18 november 2017 staan wij op de Agritechnica 2017 in Hannover. Kom langs voor een kijkje in de toekomst van precisielandbouw!

agritechnica_dacom

Teammeeting Dacom Farm Intelligence

Bijna een jaar na onze eerste teammeeting als Dacom Farm Intelligence (fusiebedrijf van Dacom & Crop-R) zitten alle medewerkers weer samen in de koeienschuur van Maurits Tepper (de Eytemaheert). Het was een unieke ervaring om de voortgang van Dacom tussen de blaarkoppen te bespreken.

 

koeienschuur_meeting