Nieuws
home » Vacature – Service Expert
26 september 2019

Vacature – Service Expert

Locatie: Emmen of Groningen

Wie ben jij?
In een dynamische omgeving sta jij stevig in je schoenen én je kunt goed prioriteiten stellen. Klanten help jij energiek en enthousiast met de meest uiteenlopende vragen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hanteert daarbij hoge kwaliteitsnormen voor doelstellingen, processen en resultaten. Je streeft naar constante verbetering van de klantervaring en weet daarbij keer op keer de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Wat ga je doen?
Heeft de klant een vraag of heeft hij meer informatie nodig? Dan komt hij bij jou terecht. Door de juiste vragen te stellen, weet jij precies de klantbehoefte te achterhalen. Jij zorgt voor aanname, registratie, bewaken, behandelen en oplossen van de servicevraag die per e-mail of telefonisch binnenkomt. Je werkt hierbij nauw samen met jouw directe service collega en andere afdelingen binnen Dacom om de klant zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Je signaleert hierbij trends, rapporteert merkwaardigheden en denkt actief mee over mogelijke verbeteringen van de customer journey en onze supportpagina. Vanuit jouw ervaringen in het klantcontact leer jij onze klanten kennen als geen ander. Zo ben jij altijd up-to-date en blijft onze supportpagina dat ook.

Wat vragen wij?
– Je hebt agrarische kennis
– Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring
– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Spreek en schrijf je ook Duits of Frans? Top! Geen must.
– Je hebt affiniteit met ICT en techniek
– Je bent vanaf 1 december beschikbaar

Hebben we een match?
Dan krijg jij eerst een uitgebreide producttraining die je helemaal klaarstoomt voor de job.Succes_dacom-vacature-service medewerker

Wat bieden wij jou?
Dacom biedt een veelzijdige en uitdagende positie aan voor 36 tot 40 uur per week in een professionele en internationale werkomgeving gericht op kwaliteit en innovatie met daarbij passende arbeidsvoorwaarden.

De werkplek? Een informele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inspraak. Je collega’s? Team Klantgeluk is een gezellig team dat bestaat uit een gedreven en enthousiaste groep mensen.

Sta je stevig in je schoenen en maak je klanten graag weer gelukkig?
Stuur je CV en motivering vóór 14 oktober 2019 naar onze HR-afdeling t.a.v. Marina ter Wiel: marina.terwiel@dacom.nl. Een creatieve sollicitatie vinden wij leuk!