Nieuws
home » Vacature: Online Marketeer
8 januari 2018

Vacature: Online Marketeer

online_marketing_dacom

 

Wie ben jij?

In een dynamische omgeving sta jij stevig in je schoenen én je kunt goed prioriteiten stellen. Je bent een gestructureerde werker en kan snel schakelen tussen werkzaamheden. Je bent een goede en creatieve schrijver en je Nederlands is foutloos. Het Engels beheers je vloeiend in woord en geschrift.

Wat ga je doen?

Je hebt een gevarieerd takenpakket en bent verantwoordelijk voor de online marketing. Je taken: creëren van content voor de website, nieuwsbrief en social media, zoekmachine optimalisatie, AdWords inrichten en managen, beheren van Google Analytics, schrijven van persberichten, meedenken met je team over marketingcampagnes en het maken van marketingmateriaal o.a. voor Dacom Academy (handleidingen, instructievideo’s, etc.) en overige marketing gerelateerde werkzaamheden

Je hebt: een afgeronde HBO-/WO opleiding, marketing en communicatie, ervaring met Photoshop, Illustrator & InDesign, ervaring met WordPress, 2-5 jaar relevante werkervaring, goede kennis van sociale media

Een pré als je: kennis en passie hebt voor de landbouw.

 

Aanbod

Dacom biedt een veelzijdige en uitdagende positie aan vanaf 24 tot 36 uur per week in een professionele en internationale werkomgeving gericht op kwaliteit en innovatie met daarbij passende arbeidsvoorwaarden.

De werkplek? Een open cultuur met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inspraak. Je collega’s? Een team dat bestaat uit een gedreven en enthousiaste groep mensen.

Heb je gevoel voor humor en sta je stevig in je schoenen?

Stuur je CV en motivering voor 1 februari 2018 naar onze HR-afdeling t.a.v. Marina ter Wiel: marina.terwiel@dacom.nl. Een creatieve sollicitatie vinden wij leuk!

 

Meer informatie over de functie?

Neem contact op met Bram van Ham, Coördinator Marketing & Sales Support via 06-42730541.