Nieuws
home » Vacature GEO/WEB developer
10 juli 2017

Vacature GEO/WEB developer

Dacom Farm Intelligence

Dacom stelt telers in staat om de kwaliteit en de opbrengst van het gewas te optimaliseren met sensorapparatuur, data-gedreven software en adviesdiensten. Voor de teler vertalen en analyseren wij zeer uiteenlopende datasets zoals geografische gegevens, satellietdata, bodeminformatie en as-applied data van machines naar bruikbare informatie binnen het Dacom Platform. Zo krijgt de teler steeds meer inzicht in wat er in en boven de grond gebeurt met zijn gewassen en hoe hij daarop kan inspelen. GEO-ICT neemt hierdoor een steeds grotere plaats in binnen de precisielandbouw.

Wie ben jij?

In een snelle omgeving vol kansen en mogelijkheden ga jij de uitdaging aan. Wij blijven innoveren, dus jij ook. Met plezier werk je met data in diverse formats om daar nieuwe informatie uit te halen en deze op een gebruiksvriendelijke manier te presenteren. Nieuwe functionaliteiten implementeer je van begin tot eind, je onderhoudt en verbetert deze. Je test en reviewt code van je collega’s en zij die van jou. We werken Agile en releasen vrijwel dagelijks nieuwe software in ons cloud-platform.

Je bent: iemand die meedenkt met je SCRUM-team, kennis deelt, oplossingen aandraagt en meewerkt aan de doorontwikkeling van onze geografische interface.

Je hebt: een afgeronde HBO-/WO opleiding, goede kennis van programmeren in een web-omgeving, Python, Javascript en ervaring met web frameworks, het liefst ervaring met QGIS en GDAL, het analystische vermogen om complexe technische uitdagingen snel te ontleden en met goede oplossingen te komen.

Een pré: als je kennis en passie hebt voor de landbouw en/of start-ups.

Aanbod

Dacom biedt een veelzijdige en uitdagende positie aan voor 32 tot 40 uur per week in een professionele en internationale werkomgeving gericht op kwaliteit en innovatie met daarbij passende arbeidsvoorwaarden.

De werkplek?

Een open cultuur waar ruimte is voor inspraak in een altijd levendige Mediacentrale in Groningen met een team die bestaat uit een gedreven en enthousiaste groep mensen. Na een lekkere en gezellige lunch spelen zij graag een potje tafeltennis. Jij ook? Kennis wordt gedeeld tijdens de vrijdagmiddag ‘TechTalk’ inclusief borrel.

Maak jij met ons het verschil?

Stuur je Curriculum Vitae met motivering vóór 1 oktober 2017 naar Marina ter Wiel: marina.terwiel@dacom.nl.