Nieuws
home » VACATURE ALLROUND SUPPORT MEDEWERKER
28 november 2019

VACATURE ALLROUND SUPPORT MEDEWERKER

Locaties: Emmen en Groningen

Wie ben jij?
In een dynamische omgeving sta jij stevig in je schoenen én je kunt goed prioriteiten stellen. Klanten help jij energiek en enthousiast met de meest uiteenlopende vragen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hanteert daarbij hoge kwaliteitsnormen voor doelstellingen, processen en resultaten. Je streeft naar constante verbetering van de klantervaring en weet daarbij keer op keer de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Wat ga je doen?
Je hebt een allround functie met een aantal veelzijdige en verschillende taken. Jij weet van aanpakken, bent accuraat en houdt van afwisseling.

Heeft de klant een vraag of heeft hij meer informatie nodig? Dan komt hij bij jou terecht. Door de juiste vragen te stellen, weet jij precies de klantbehoefte te achterhalen. Jij zorgt voor aanname, registratie, bewaken, behandelen en oplossen van de servicevraag die per e-mail of telefonisch binnenkomt. Je werkt hierbij nauw samen met jouw directe servicecollega’s en andere afdelingen binnen Dacom om de klant zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Wil de klant graag een offerte ontvangen voor één of meer van onze producten? Je pakt dit keurig op en zorgt voor de verdere afhandeling.

Vanuit jouw ervaringen in het klantcontact leer jij onze klanten kennen als geen ander. Je gaat pro-actief aan de slag met de input van onze klanten en onderhoudt en verbetert Dacom Academy, onze supportpagina.

Jij zorgt ook voor de hardware handling; de coördinatie en het beheer van de hardware-bestellingen van klanten. Jij weet precies wat er in ons warehouse staat. Je ontvangt goederen, beheert deze en geeft deze uit. Je onderhoudt daarbij ook de contacten met onze leveranciers.

vacature allround service

Wat vragen wij?

  • Je hebt agrarische kennis
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Ook in het Duits en/of Frans? Top!
  • Je hebt affiniteit met ICT en techniek
  • Je hebt affiniteit met teksten schrijven en filmpjes maken voor onze supportpagina
  • Je bent vanaf medio januari beschikbaar

Hebben we een match?
Dan krijg je eerst een uitgebreide producttraining die je helemaal klaarstoomt voor de job.

Wat bieden wij jou?
Dacom biedt een veelzijdige en uitdagende positie aan voor 36 tot 40 uur per week in een professionele en internationale werkomgeving gericht op kwaliteit en innovatie met daarbij passende arbeidsvoorwaarden.

De werkplek? Een informele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inspraak. Je collega’s? Team Klantgeluk is een gezellig team dat bestaat uit een gedreven en enthousiaste groep mensen.

Maak je klanten graag weer gelukkig?
Stuur je CV en motivering vóór 20 december 2019 naar onze HR-afdeling t.a.v. Marina ter Wiel: marina.terwiel@dacom.nl. Een creatieve sollicitatie vinden wij leuk!