Nieuws
home » VACATURE: ACCOUNTMANAGER TEELT
2 maart 2020

VACATURE: ACCOUNTMANAGER TEELT

Locatie: Groningen en Emmen

 Wie ben jij?
Jij begeeft je graag op de voorgrond in het speelveld van data, agronomie en technologie. Als Accountmanager Teelt heb jij niet alleen veel praktische kennis van de sector en agronomische kennis, maar ook commercieel en technisch inzicht. Jij ziet nieuwe kansen en mogelijkheden voor onze telers en onze producten. Je staat stevig in je schoenen én je kunt goed prioriteiten stellen. In een snelle omgeving gedij jij goed. Je hebt een flexibele en proactieve werkhouding. Voor de klant maak jij het verschil.

Wat ga je doen?
Ons Team Sales bestaat uit specialisten en zijn de agronomische ogen en oren van Dacom. Team Sales is met jou de verbinding tussen de teler en de organisatie. Je bezoekt telers op de boerderij dus jij weet wat er speelt bij de klant en in de sector. Je bent hierdoor in staat om voor de teler de juiste oplossing aan te dragen en ons te helpen met de prioritering van de vele ontwikkelmogelijkheden van ons platform. Ook denk je mee met de verdere ontwikkeling van onze online strategie. Commerciële kansen bij onze huidige klanten weet jij te benutten, ook voor de uitbreiding van ons klantenbestand.

Je bent een representatief aanspreekpunt voor Dacom. Je bent in staat om gemakkelijk over alle aspecten van onze kennisintensieve producten te spreken, boeiende productpresentaties en  -demonstraties aan de klant of op beurzen te geven en om onze producten te verkopen.

 

 

Wat vragen wij?

  • – Je hebt een afgeronde agrarische HBO of WO-opleiding
  • – Je hebt affiniteit met businesstools om salesprocessen te beheren (CRM, billing, enz.)
  • – Je ben proactief, commercieel en communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal. Goede    beheersing van een derde vreemde taal is een pré.
  • – Je hebt affiniteit met agronomie, ICT en technologie
  • – Je bent een verbinder en werkt samen met jouw collega’s van Team Sales en met andere Dacom teams
  • – Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt

Hebben we een match?
Dan krijg je eerst een uitgebreide producttraining die je helemaal klaarstoomt voor de job.

 Wat bieden wij jou?
Dacom biedt een veelzijdige en uitdagende positie aan voor 36 tot 40 uur per week in een professionele en internationale werkomgeving gericht op kwaliteit en innovatie met daarbij passende arbeidsvoorwaarden.

De werkplek? Een informele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inspraak. Je collega’s? Team Sales is een ambitieus en leuk team dat bestaat uit een enthousiaste groep jonge mensen.

Bouw jij graag aan klantrelaties?
Stuur je CV en motivering vóór 20 april 2020 naar onze HR-afdeling t.a.v. Marina ter Wiel: hr@dacom.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!