Nieuws
home » VACATURE: ACCOUNTMANAGER AGRIBUSINESS
10 februari 2020

VACATURE: ACCOUNTMANAGER AGRIBUSINESS

Locatie: Groningen en Emmen

 Wie ben jij?
Begeef jij je graag op de voorgrond in het speelveld van data, agronomie en technologie? Klantrelaties in de akkerbouwsector zijn tevreden en groeien dankzij jouw advies, betrokkenheid, brede ervaring en kennis. Je ziet kansen en nieuwe mogelijkheden voor de klant en onze producten. In een dynamische omgeving sta jij stevig in je schoenen én je kunt goed prioriteiten stellen. Jij bent flexibel, proactief en gedijt goed in een snelle omgeving. Voor de klant maak jij het verschil.

Wat ga je doen?
Ons sales team bestaat uit specialisten en zijn de agronomische ogen en oren van Dacom. Team Sales is met jou de verbinding tussen de (inter)nationale klant en de organisatie. Jij weet wat er speelt in de sector en ziet commerciële kansen bij onze bestaande klanten. Bestaande klantrelaties worden door jou proactief onderhouden en uitgebreid. Je weet wat er speelt bij de klant, ontvangt klantwensen en filtert deze. Je bent hierdoor in staat om voor de klant de juiste oplossing aan te dragen en ons te helpen met de prioritering van de vele ontwikkelingsmogelijkheden van ons platform. Nieuwe relaties in de agribusiness worden door jou ontwikkeld waardoor nieuwe winstgevende omzet voor ons en de opdrachtgever wordt binnengehaald.

Je bent een representatief aanspreekpunt voor Dacom. Je bent in staat om gemakkelijk over alle aspecten van onze kennisintensieve producten te spreken, boeiende productpresentaties en  -demonstraties aan de klant of op beurzen te geven en om onze producten te verkopen.

Wat vragen wij?

  • – Je hebt een afgeronde agrarische HBO of WO-opleiding, aangevuld met minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie met een bewezen track record in getting-things-done
  • – Je hebt ervaring in de ontwikkeling en het aanbrengen van nieuwe business accounts
  • – Je hebt ervaring met businesstools om salesprocessen te beheren (CRM, billing, enz.)
  • – Je ben proactief, commercieel en communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal. Goede beheersing van een derde vreemde taal is een pré.
  • – Je hebt affiniteit met agronomie, ICT en technologie
  • – Je bent een verbinder en werkt samen met jouw collega’s van Team Sales met andere Dacom teams
  • – Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de nationale en internationale markt

Hebben we een match?
Dan krijg je eerst een uitgebreide producttraining die je helemaal klaarstoomt voor de job.

Wat bieden wij jou?
Dacom biedt een veelzijdige en uitdagende positie aan voor 36 tot 40 uur per week in een professionele en internationale werkomgeving gericht op kwaliteit en innovatie met daarbij passende arbeidsvoorwaarden. De werkplek? Een informele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inspraak. Je collega’s? Team Sales is een ambitieus en leuk team dat bestaat uit een enthousiaste groep jonge mensen.

Bouw jij graag aan klantrelaties?
Stuur je CV en motivering vóór 20 februari 2020 naar onze HR-afdeling t.a.v. Marina ter Wiel: hr@dacom.nl.