Nieuws
home » Vandaag is de Dag van de Tulp
27 januari 2017

Vandaag is de Dag van de Tulp

Hét event voor de tulpenteelt in Proeftuin Zwaagdijk met een uitgebreide marktbroeishow en interessante workshops. Onze teeltadviseur Altjo Medema geeft hier onder andere uitleg over irrigatiemanagement met het gebruik van onze bodemvochtsensoren in de tulpenteelt. Het programma is van 13.30 – 20.30 uur. Lees verder…

tulpenteelt

€ 250,- Suikerbietenbonus bij deelname Unitip

Suiker Unie geeft een bonus van € 250,- wanneer je je teeltregistratie vóór 1 februari aanstaande verstuurt aan Unitip. Je gegevens kun je heel eenvoudig vanuit Crop-R doorsturen aan Unitip via de teeltregistatie app . Klik hier voor de instructievideo.

BO Akkerbouw komt met Gedragscode Datagebruik

BO Akkerbouw heeft een aantal spelregels opgesteld over het delen van data. Deze gedragscode biedt telers bescherming en moet het delen van data vanzelfsprekender maken. Op verzoek van verschillende partijen, waaronder Dacom, is deze code tot stand gekomen. Lees verder…

Nieuwe koppeling met Theunisse

De leveringen van Theunisse worden op basis van de bestelbon automatisch ingelezen in je schuur. Zo heb je je voorraad altijd op orde. Je kunt de apps van al onze leveranciers van middelen hier vinden en installeren.

 

Gezocht: Senior Software Engineer 

lees meer…


Nieuwe medewerkers

Van stagiair naar GEO Developer: Gert Sterenborg begint in februari als GEO Developer nadat hij zijn stage succesvol bij ons heeft afgerond. Hij gaat aan de slag met het gebruik van satellietdata voor boeren in ons online platform.

Vanaf 1 februari wordt ons team versterkt met Harmen Wollerich als Accountmanager Agribusiness. Harmen heeft een WUR achtergrond in de studie Agricultural & Bioresource Engineering. Naast zijn werk zit hij in de maatschap met zijn ouders van hun boerderij in Stadskanaal. Al met al een goede combi om namens Dacom de boer mee op te gaan!