Nieuws
home » Fijne feestdagen!
20 december 2014

Fijne feestdagen!

Beter overzicht in het nieuwe jaar

Om beter inzicht te krijgen in je registraties, hebben we twee nieuwe registratieoverzichten toegevoegd:

  • Tabel-overzicht. Wil je snel alle registraties in een overzicht zien? Gebruik dan het tabel-overzicht. Je kan makkelijk sorteren op de verschillende eigenschappen van de registraties, zoals het type bewerking, de datum of de naam van je gewasperceel.
  • Kalender-overzicht. Wil je inzicht krijgen in je planning, of kijken wat er precies is gebeurd de afgelopen tijd? Daarvoor hebben we het kalender-overzicht gemaakt. Deze lijkt op veel gebruikte kalender software, maar dan met al je registraties er in. Je kan in dit overzicht gemakkelijk met de muis het tijdstip en duratie van je registraties aanpassen.

Producten toevoegen

In Crop-R kan je producten selecteren uit de ctgb en EDI-teelt lijsten. Het kan echter voorkomen dat er een product niet in de staat. Daarom hebben we nu de mogelijkheid toegevoegd om zelf producten aan te maken. Hoe dit werkt? Heel simpel: bij het registreren van het gebruik van een product begin je met het intikken van de naam. Je krijgt dan de keuze “Maak een nieuw product met de naam”. Vul de details in van het product, en klaar!

dacom innovatie teelt registraties

Nieuw product aanmaken

Zelf kleurschema maken

In Crop-R heeft elk gewas een bepaalde kleur. Voor sommige toepassingen is het handig als de gebruiker zelf de kleuren van zijn gewassen kan aanpassen. Per boerderij kunnen de kleuren worden ingesteld voor alle gebruikte gewassen.

personaliseren dacom teelt registraties

Personaliseren Dacom

 

De hierboven beschreven functionaliteiten zijn beschikbaar voor Crop-R Pro en/of Crop-R Super gebruikers, ga naar producten voor een overzicht van alle mogelijkheden.