Nieuws
home » Leveranciers
7 maart 2016

Leveranciers

Het Crop-R platform koppelt automatisch met leveranciers van middelen. De leveringen van Agrifirm, CZAV, Profyto, Heyboer, Vlamings of Wesemael worden automatisch ingelezen in je schuur zodat het overzicht van je voorraad altijd up-to-date is. Klik hier om de app van jouw leverancier te installeren. Wil je hier ook gebruik van maken, maar staat je leverancier er niet tussen? Geef het dan aan ons door via ons contactformulier dan onderzoeken wij de mogelijkheden.

 

leveranciers dacom

Haal meer uit je Crop-R account met Dacom online weer!

Het professionele online weerpakket van Dacom kun je vanaf nu toevoegen aan je Crop-R account. Je krijgt daarmee toegang tot uitgebreide weerdata als temperatuur, relatieve luchtvochtigheid, neerslag, windsnelheid en -richting. Elk uur worden de gegevens geüpdatet zodat je altijd beschikking hebt over actuele weersinformatie. De weersverwachting en spuitomstandigheden geven, naast weerdata, uitgebreidere informatie over temperaturen, bewolking en neerslag. Op basis van de actuele weersomstandigheden wordt de spuitplanner elk uur bijgewerkt. De spuitomstandigheden worden daarin als zeer goed tot zeer slecht weergegeven. Meer informatie of het online weerpakket toevoegen aan je Crop-R account? Neem contact op met sales@dacom.nl.

weedata_weersverwachting

Registraties verdelen bij het splitsen van gewaspercelen

Vanaf nu is het mogelijk om gewaspercelen te splitsen terwijl er registraties opstaan. De registraties blijven na het splitsen voor beide percelen behouden en worden opnieuw verdeeld en herberekend op basis van de grootte van de nieuwe percelen. Na de splitsing kan voor beide percelen apart worden geregistreerd. Handig als je bijvoorbeeld al een deel van de oogst hebt binnengehaald of wanneer je met verschillende middelen gaat spuiten.

gewaspercelen_registraties

Nieuwe teamleden!

Ons Crop-R team heeft deze maand maar liefst vier nieuwe stagiairs mogen begroeten. Aron Mandos, Daniël Niemeijer, Kevin Batema en Tom Kosters zijn aan de slag gegaan met de ontwikkeling van nieuwe systemen en functionaliteiten voor het Crop-R Platform.

teamleden_dacom