Nieuws
home » Kick-off Dacom Farm Intelligence
4 november 2016

Kick-off Dacom Farm Intelligence

Hier is de eerste Dacom Farm Intelligence nieuwsbrief! Vanwege de krachtenbundeling tussen Crop-R en Dacom in Dacom Farm Intelligence vindt de komende tijd stap voor stap een integratie plaats.


Telefoonnummer

Dacom Farm Intelligence is bereikbaar onder een nieuw telefoonnummer:

088-3226600.


Social media

De kanalen op social media zijn samengevoegd. De Crop-R accounts op Twitter, YouTube en LinkedIn zullen binnenkort verdwijnen. Zoek ons op op social media en volg onsom op de hoogte te blijven van acties, nieuws en andere wetenswaardigheden.


BoerenBunder 2.0

Boer&Bunder ontwikkelt door, breidt uit en wordt interactiever. De hoogtekaarten (AHN3) zijn geoptimaliseerd en nu te zien in Boer&Bunder. Binnenkort gaan we aan de slag met de optimalisatie voor mobiel gebruik en slimme filters waar je sneller en gemakkelijker mee kunt navigeren.

Boer&Bunder 2.0 Dacom Farm Intelligence


Belgische toelatingen

De Belgische GBM-lijst en de toelatingencontrole daarop zijn geïmporteerd in Crop-R. Vink onder lokalisatie in configuratie de Belgische GBM-lijst aan en installeer de Toelatingen BETA app.


Onderhoudstips Sensetion & TerraSen

Het einde van het seizoen nadert. Als je geen gebruik meer maakt van je bodemvochtsensor(en) haal deze dan uit het veld en berg ze goed op.

Lees verder…


Eerste Dacom teammeeting een feit

Woensdag 26 oktober vond de eerste Dacom teammeeting plaats op uitnodiging van Mts. Sterenborg in Onstwedde. Na een inspirerende presentatie van eigenaar Nanne Sterenborg en zijn zoon Gert (stagiair bij Dacom) zijn we het land op gegaan om ‘eerappels’ te rooien. Erg leerzaam! Nogmaals dank aan familie Sterenborg voor hun gastvrijheid!

teammeeting Dacom Farm Intelligence