Nieuws
home » Foto’s maken en uploaden met de mobiele app
31 januari 2018

Foto’s maken en uploaden met de mobiele app

Eén van de meest gevraagde features door telers is het maken en uploaden van foto’s in de mobiele teeltregistratie-app. Dit is nu mogelijk voor onze abonnees. Je kunt nu eenvoudig foto’s toevoegen en bekijken wanneer je maar wilt! De foto’s komen in het platform automatisch onder registraties te staan.

app foto’s uploaden dacom

Historische gewasverdeling zichtbaar in Boer&Bunder

De gewasverdeling in een voorgaand jaar was eerder al percentueel zichtbaar. In de nieuwste versie van Boer&Bunder is deze verdeling ook zichtbaar op het perceel door te klikken op het icoon. Dit kan relevant zijn omdat verschillen binnen een perceel in bepaalde gevallen te verklaren zijn door een verschil in voorvrucht. Ook kan duidelijk worden dat er een rotatie-probleem is voor een deel van het perceel. Gebruik je dit voor je analyse? Laat het ons weten via info@boerenbunder.nl.

gewaspercelen boer&bunder foto’s

 

Boer&Bunder op de mobiele telefoon

Wij krijgen veel vragen over een mobiele applicatie voor Boer&Bunder. Deze is (nog) niet beschikbaar. Boer&Bunder is wel geschikt gemaakt voor de mobiele telefoon waardoor de site eenvoudig te gebruiken is. Je kunt zelf Boer&Bunder in je favorieten zetten om er nog sneller naar toe te gaan.

 

mobiele app boer&bunder foto’s

 

Nieuw design van het platform

Ons team heeft hard gewerkt aan het verbeteren van het platform. We hebben gebruikers bezocht en geïnterviewd om te weten hoe zij ons platform gebruiken en hebben hun input gebruikt voor verbeteringen. Bekijk het filmpje voor de belangrijkste veranderingen of ga direct naar het platform toe.

Ontvang € 250 bonus van Suiker Unie

Je hebt nog tot 16 februari om je teeltgegevens naar Suiker Unie te sturen en hiermee € 250 bonus van hun te ontvangen. Het opsturen van je gegevens is zeer eenvoudig. Zorg dat de Agroconnect app is geïnstalleerd en ga in het platform naar ‘Contracten’. Hier kun je een contract aanmaken en de gegevens naar Suiker Unie sturen. Check altijd even in Unitip of de gegevens goed zijn overgekomen.

suikerunie suikerbiet dacom foto’s