Nieuws
home » Crop-R en Dacom bundelen krachten onder de naam Dacom Farm Intelligence
23 september 2016

Crop-R en Dacom bundelen krachten onder de naam Dacom Farm Intelligence

Crop-R en Dacom bundelen hun krachten. Wij gaan samen verder onder de naam Dacom Farm Intelligence. Datagedreven inzichten zijn de toekomst voor de landbouw en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar snel op. Dacom Farm Intelligence brengt de wereld van dataverzameling en het omzetten van deze data in concrete adviezen bij elkaar. Dit alles ten behoeve van een beter inzicht in het dagelijkse werkproces.

Gericht en snel inspelen op de wensen van gebruikers is de belangrijkste reden van de samenvoeging van de organisaties. Dacom ontwikkelt en levert gespecialiseerde datagedreven adviesdiensten en sensorapparatuur aan akkerbouwbedrijven en de agribusiness over de hele wereld. Eerder dit jaar is Dacom succesvol gestart met het aanbieden van online weer, irrigatie- en gewasbeschermingsadviezen op het Crop-R platform. De combinatie bedient een wereldwijd klantenbestand van meer dan 30.000 geregistreerde gebruikers.

In het komende half jaar vindt een integratie van de producten en diensten van Crop-R en Dacom plaats. Een gezamenlijke helpdesk voor klantvragen is reeds ingericht. De huidige functionaliteiten blijven beschikbaar en worden met elkaar geïntegreerd. Wij houden je op de hoogte over de ontwikkelingen in de volgende nieuwsbrief geheel in nieuwe huisstijl.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen.

dacom farm intelligence landbouw