Nieuws
home » DACOM UPDATE OVER HET CORONAVIRUS
16 maart 2020

DACOM UPDATE OVER HET CORONAVIRUS

Bereikbaardheid & Service 

Dacom volgt met betrekking tot het coronavirus de richtlijnen, welke zijn voorschreven door de overheid en het RIVM, en heeft daarvoor de nodige maatregelen genomen. Wij begrijpen dat dit voor jou als ondernemer mogelijk vragen oplevert omtrent onze dienstverlening. Wij hebben de belangrijkste zaken op een rijtje gezet.

Bereikbaarheid 
Op bezoek na, zijn we gewoon bereikbaar zoals je van ons gewend bent! De overheid adviseert werknemers en werkgevers om, waar mogelijk, thuis te werken om verdere verspreiding van het virus te beperken. Wij volgen dit advies op. In onze kantoren is standaard een minimale bezetting aanwezig, maar het pand is gesloten voor bezoekers. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice en/of de accountmanager.

Trainingen en afspraken
Heb jij binnenkort een afspraak met één van ons gepland of heb jij je ingeschreven voor een training? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. In overleg bepalen we samen hoe en wanneer de afspraak plaats zal vinden.

Wij hopen je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er wijzigingen plaatsvinden in ons beleid omtrent het coronavirus houden we je op de hoogte. Heb je vragen of suggesties? Neem dan contact met ons op via info@dacom.nl of door te bellen naar 088 322 6600.