Nieuws
home » Crop-R groeit door!
28 april 2015

Crop-R groeit door!

Ons team in Groningen is de laatste maanden flink gegroeid. Wellicht heb jij één van hen al een keer aan de telefoon gehad. Het sales team is versterkt met Lud Uitdewilligen. Maarten Brugman, Cees van Wieringen en Kristina Gancheva gaan zich volledig richten op het  ontwikkelen van Crop-R functionaliteit. Ook wordt per 1 mei het managementteam versterkt met een van de oprichters Janneke Hadders. Janneke zal zich met name gaan richten op de interne organisatie en kanaliseren van groei van ons bedrijf.

management dacom loonwerkers

 

Nieuwe Contractpagina

We zijn met een aantal afnemers bezig de administratie van de contracten te koppelen aan de registratie van de telers. We hebben een speciale pagina ingericht waar je je percelen kunt koppelen aan het contract. Kijk hier voor de contractpagina.

Toegang van gewasperceel aangeven

Hoe vaak stond jij niet  met de auto of trekker bij een sloot of hek dat  je niet kon oversteken? Even 5 minuten omrijden om het van de andere kant te benaderen. Kost allemaal tijd, geld en ergernis. Maak het je loonwerkers, adviseurs of afnemers makkelijk door de toegang naar de gewasperceel duidelijk op de kaart aan te geven. Ook op de mobiele versie kun je de toegang raadplegen.

Loonwerkers

De Provincie Groningen heeft het project Innovatieve Data-uitwisseling in de Agrarische Keten (IDAK) goedgekeurd. In dit project gaat Crop-R samen met 3 loonwerkers uit de provincie (HS AGRI, Wieringa Bedum en Wieringa Roodeschool), Crop-R zodanig aanpassen dat loonwerkers en boeren makkelijk over en weer informatie kunnen uitwisselen over de te plannen en uitgevoerde werkzaamheden. Het uiteindelijke doel is duurzamer, innovatiever en efficiënter werken door het slim toepassen van ICT. We houden jullie op de hoogte.