Nieuws
home ┬╗ Cloudfarm uitgebreid met vele merken door koppeling met Agrirouter
29 oktober 2020

Cloudfarm uitgebreid met vele merken door koppeling met Agrirouter

Automatische machinekoppeling in Cloudfarm uitgebreid met vele merken door koppeling met Agrirouter.
Sinds kort is er een koppeling beschikbaar tussen Cloudfarm en Agrirouter. Agrirouter biedt een universele oplossing voor gegevensuitwisseling. Dit stelt loonwerkers en akkerbouwers in staat om gegevens uit te wisselen tussen verschillende machines en landbouwsoftware leveranciers.

Doormiddel van deze draadloze koppeling kunnen binnenkort o.a. New Holland en Deutz Fahr trekkers gebruik maken van de automatische teeltregistratie opties van Cloudfarm. Perceelsgrenzen, AB-lijnen en planningen kunnen dan draadloos naar de trekker worden verstuurd. Met een paar klikken voeg je zelfs een taakkaart toe. Zo kun je sturen op verschillen in je bodem of gewas. Uitgevoerde taken in de trekkercabine worden vervolgens automatisch bijgewerkt in je teeltregistratie. Zo zorg je dat je datauitwisseling tussen kantoor en machine vlekkeloos verloopt en je Teeltregistratie up-to date is.

Is jouw trekker hier nog niet klaar voor? maar heb je wel ISOBUS (Lemken-, Rauch-) werktuigen of zelfrijdende oogstmachines van bijvoorbeeld Krone of Grimme dan is het ook mogelijk om deze te koppelen. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op met info@dacom.nl.

agrirouter dacom