Nieuws
home » Teeltregistratie Sensus
19 mei 2016

Teeltregistratie Sensus

Teeltregistratie Sensus

Sensus sluit jaarlijks contracten met akkerbouwers voor teelt en levering van cichoreiwortels. Alle cichoreitelers die in 2016 cichorei telen voor Sensus kunnen vanaf dit jaar hun teeltregistratie vastleggen met Crop-R. Deze teeltregistratie is van belang om teeltkeuzes goed te kunnen evalueren en is een onmisbaar onderdeel van de cichoreiteelt monitor Cimone®. Door het optimaliseren van teeltkeuzes is nog veel winst te behalen. Sensus wil in de komende 10 jaar tijd naar een gemiddeld opbrengstniveau van 10 ton inuline of meer per hectare cichorei. Alle telers die voor Sensus telen hebben in de tweede helft van maart een e-mailbericht ontvangen voor het aanmaken van een Crop-R account en voor het activeren van de Sensus app.

Wil je als afnemer aansluiten op het Crop-R platform? Neem dan contact op met Lud Uitdewilligen via de mail.

Gecombineerde Opgave van RVO

De meeste van jullie hebben vorige week de percelen weer ingevuld in de Gecombineerde Opgave van RVO. Wil je de percelen weer importeren naar Crop-R? De functie hebben we aangepast en makkelijker gemaakt. We hebben een peildatum toegevoegd en nemen de namen van de gewaspercelen over. Klik hier als je wilt importeren.

opgave_rvo

Nieuwe leverancier

Crop-R heeft er een nieuwe koppeling met een leverancier van middelen bij gekregen. Vanaf nu worden de leveringen van WPA Robertus op basis van de bestelbon automatisch ingelezen in je schuur. Zo heb je je voorraad altijd op orde. Je kunt de apps van al onze leveranciers hier vinden en installeren.

 

wpa_robertus_leverancier_dacom

Uservoice: Ik stel voor om…

Crop-R nog beter te maken door je stem te laten zien op Uservoice. Je kunt ons via Uservoice een mail sturen, maar ook feedback geven. Vele boeren gingen je al voor en hebben hun idee geplaatst. Staat je idee er al tussen? Breng dan je stem uit. Het idee met de meeste stemmen gaan wij als eerste mee aan de slag. Zo zijn we nu gestart met het verbeteren van de registratie op onze mobiele app. Straks kun je meerdere percelen tegelijk selecteren wanneer je eenzelfde bespuiting hebt uitgevoerd. Wist je trouwens dat je nu ook extra contacten kunt toevoegen als ‘toepassers’? De toepasser wordt hiermee niet uitgenodigd op de boerderij. Crop-R is benieuwd naar jullie ideeën.

uservoice

Vacature Software Engineer

Crop-R heeft een vacature voor een Software Engineer. Wil jij deel uitmaken van ons team en heb je ambitie in de Agri-ICT sector? Lees dan snel de vacature en stuur ons je reactie.

Nieuw teamlid!

Ons team is deze maand versterkt door Geoffrie Hoiting. Het liefste ontwerpt Geoffrie mooie applicaties en interfaces die ook nog eens goed te bedienen zijn. Hij gaat daarom de rol van grafisch ontwerper en interaction designer vervullen binnen Crop-R. Wij hebben veel vertrouwen in Geoffrie en we hopen op een creatieve samenwerking vol met mooie Crop-R ontwerpen.

 

interaction_designer_dacom