Nieuws
home » Agroconnect – EDI – Teelt
25 november 2015

Agroconnect – EDI – Teelt

We hebben het nu nog makkelijker voor je gemaakt om je gegevens uit te wisselen met externe partijen. De nieuwe app Agroconnect stelt je in staat om deze gegevens te versturen naar partijen die EDI-Teelt ondersteunen, zoals Optimeel, Unitip of Nedato. Wanneer je een contract hebt voor bijvoorbeeld het telen van suikerbieten voeg je deze toe in Crop-R. De gewaspercelen waarop je de suikerbieten teelt, kan je vervolgens koppelen aan dit contract. Je ziet zo precies of je voldoet aan het aantal hectare te telen suikerbieten. Met één klik op de knop verstuur je de gegevens aan, bijvoorbeeld, Teeltcentraal. Nieuwsgierig geworden? We hebben ook een filmpje gemaakt waarin je kan zien hoe het werkt. Je kan deze hier bekijken.

 

suikerunie_dacom

 

Nieuwe abonnementenstructuur

Crop-R groeit en onze abonnementen groeien met ons mee. Vanaf vandaag kan je naast een Pro of Super ook een Premium abonnement afsluiten. Zo proberen we nog beter aan te sluiten bij de wensen en behoeften van de boer voor professionele teeltregistratie. Het huidige Basis account verandert ook. Vanaf 1 januari 2016 wordt het aantal vast te leggen registraties gelimiteerd naar 25. Daarnaast zijn de schuur (voorraadbeheer) en de mobiele app alleen nog maar beschikbaar vanaf een Pro abonnement. Natuurlijk blijft het wel mogelijk om al je eerder vastgelegde registraties te raadplegen. Het gratis account gaat verder onder de naam ‘Try-out’.

prijslijst_agroconnect_dacom

 

Werkbonnen 

Met de planningsmodule ben je in staat om taken voor je medewerkers te plannen. Je kunt deze nu ook uitdelen als een werkbon. Deze bon kan je gemakkelijk uitprinten en meegeven of mailen aan je personeel. Op de werkbon staat op een kaartje de locatie van het perceel aangegeven en de werkzaamheden die op het desbetreffende perceel uitgevoerd moeten worden. De medewerker kan zelf aangegeven welke machine’s zijn gebruikt en hoeveel brandstof is verbruikt. Ook kan de medewerker zijn urenadministratie bijhouden. Deze functie is beschikbaar voor het Pro, Premium en Super abonnement.

werkbon_teelt_dacom